WIELEN

DGM Tuning is uw onafhankelijke banden- en velgenspecialist met een breed assortiment zomer-, all season- en winterbanden. Wij adviseren u graag de juiste – lees veilige – band voor uw personen- of bedrijfsauto, SUV, caravan- of aanhanger.

Banden van vele bekende merken zoals; Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein en Fulda zijn direct uit voorraad leverbaar. DGM Tuning biedt overigens ook huismerken met een uitstekende kwaliteit- prijsverhouding.

Heeft u uw keuze eenmaal bepaald, dan kunt u (meestal) wachten tijdens het monteren en ondertussen genieten van een kop koffie en een gratis internetverbinding.

Ook voor de opslag van uw zomer- of winterbanden kunnen wij u van dienst zijn. Tegen een vaste lage vergoeding zorgen wij voor een zorgeloze opslag. Zo worden uw banden veilig en onder de juiste condities opgeslagen tot de volgende bandenwissel. U hoeft slechts aan te geven op welk moment u de wissel wilt laten uitvoeren.

Meer weten over het DGM-leveringsprogramma en onze zeer concurrerende prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom en werkplaats.