Over Das Autohaus De Groot

Wij zijn anders en dat merkt u aan alles!

Das Autohaus De Groot

Als het om auto’s gaat, is De Groot is een begrip in Meerkerk en omgeving.

1986 - 2016 SEAT-DEALER

Als SEAT dealer in Meerkerk heeft De Groot Mobiliteit, in de periode van 1986 tot 2017,  het merk zeer succesvol op de kaart gezet. Sinds het allereerste begin doen we dat met een persoonlijke aanpak, kennis en kunde. SEAT rijders uit de gehele regio; van Meerkerk tot Gorinchem, Vianen, Sliedrecht, Leerdam en ver daarbuiten weten ons te vinden. De goede waardering van onze klanten alsmede van de SEAT-importeur in Nederland  zorgden door de jaren heen voor voldoening en ‘prijzen’. Zo wonnen wij de titel ‘SEAT dealer van het jaar’ en behalen wij (nog steeds) hoge klanttevredenheidcijfers in verschillende onderzoeken. Het zijn tastbare bewijzen die ons dagelijks de energie geven om u als klant optimaal van dienst te zijn!

2017 - 2019 SERVICEPARTNER

In de periode 2017 – 2019 was De Groot Mobiliteit officieel gecertificeerd als Servicepartner voor Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

2020 DAS AUTOHAUS DEALER

In 2020 breekt er een geheel nieuwe fase aan. De Groot Mobiliteit sluit zich aan bij de nieuwe dealerorganisatie van Das Autohaus Nederland. Onder de naam Das Autohaus De Groot bieden wij alle garantie-, onderhouds- en servicediensten aan voor o.a. Audi, Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook voor de aankoop (of het leasen) van auto’s bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. En bent u toch in Meerkerk, neem dan gelijk eens een kijkje in de tweewieler showroom. Hier treft u een ruim aanbod fietsen, e-bikes, e-scooters en e-steps.

VOORRAAD

Das AUtohaus De Groot beschikt continu over een ruim aanbod auto’s van de merken Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen. Ook bij uw zoektocht naar een Volkswagen Bedrijfswagen occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk tegen een zeer voordelige prijs met het vertrouwde serviceniveau en de fabrieks- en occasiongarantie.

PRIVATE LEASE

Vanaf nu kunt u ook als particulier eenvoudig een nieuwe auto leasen. Met een abonnement (voor meerdere merken) bieden wij u de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag een gloednieuwe auto te rijden. Als abonnee heeft u geen zorgen over wegenbelasting, verzekeringen en onderhoud- en reparatiekosten.

WERKPLAATS AFSPRAAK

Voor alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden aan uw voertuig staat een vakkundig werkplaats-team voor u klaar. Niet alleen voor Audi, Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens maar ook voor andere merken. Plan uw serviceafspraak direct online of bel 0183 – 35 24 27.

ACTIES

Of het nu om een zomer- of wintercheck, airco-onderhoud, voordelige winterbanden, extra inruilvoordeel of handige accessoires gaat, Das Autohaus De Groot biedt u veel voordeel! Alle acties voor Audi, Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens vindt u overzichtelijk op onze website.