SECURITY

DGM Tuning is partner van DEFA, een topmerk op het gebied van alarmsystemen voor auto´s.

DEFA AutoSecurity is goedgekeurd bij alle relevante instanties voor certificering in Europa, waaronder het Nederlandse SCM.Het klasse II alarm beveiligd de deuren, motorkap en achterklep. Het interieur wordt beveiligd door middel van een radar sensor. Bij ruitbreuk wordt het alarm geactiveerd door de glasbreuksensor. Bij een Klasse III alarm wordt het systeem uitgebreid met een hellingshoek sensor die bij wegslepen van het voertuig het alarm activeert. Een LED bij de voorruit knippert wanneer het alarm is ingeschakeld. Het systeem is werkend door middel van de originele handzenders van de auto.

Als extra beveiligingsopties kunt u ook bij DGM Tuning terecht. Zo hebben wij de mogelijk tot het kenteken van uw voertuig in alle ruiten te graveren/etsen. Hiermee heeft elke ruit in het voertuig dus een kenmerk wat niet te verwijderen is. Tevens kunnen we uw kenteken platen met antidiefstal schroeven monteren of zelfs vast kitten om diefstal te voorkomen.

Tevens kunnen wij ook OBD dummy’s voor u monteren. Dit is een aanpassing en montage van een “valse” OBD uitleesstekker. Via deze stekker kunnen zeer veel moderne voertuigen gestart worden door middel van het omzeilen van de startblokkering. Wij bouwen een “valse” stekker in die niet werkt en dan kan dus ook het voertuig niet makkelijk meegenomen worden.

Ook kunnen wij wiel- / velgsloten voor u monteren welke diefstal van uw wielen kan voorkomen. Deze hebben wij beschikbaar voor elk type velg / wiel.

Als beveiliging van uw originele navigatie systeem kunnen wij een Navi-lock voor u monteren. Dit is een extra beveiliging waarmee het bijna onmogelijk is om het originele navigatie systeem te demonteren en stelen.

Informeer naar alle mogelijkheden om uw voertuig zo goed mogelijk te beveiligen!