REMMEN

DGM Tuning is een gespecialiseerd dealer van diverse merken remschijven, remblokken, big brake kits en remslangen. Wij werken o.a. met bekende topmerken zoals: Tarox, Ferodo, Brembo, AP Racing, Alcon, Goodridge en SEAT Sport.

Aanpassing van uw remsysteem
U kunt kiezen voor een upgrade door uw originele remschijven en remblokken te vervangen door sport remschijven en remblokken, of u kunt kiezen voor meer een big brake kit. Daarbij zijn er zeer veel mogelijkheden. Niet alleen qua remkracht maar ook met verschillende looks.

Tarox
Het topmerk Tarox is specialist op het gebied van remmen, remsystemen en remcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in Osnago, Noord Italië, in de buurt van het beroemde Monza racecircuit.Tarox zorgt ervoor dat ze altijd het beste te bieden heeft op het gebied van design en technologie. Nieuwe producten en toepassingen worden maandelijks toegevoegd aan het zeer uitgebreide productassortiment.

Assortiment
Het ruime assortiment bestaat uit de volgende productgroepen: remschijven, remblokken, remklauw conversiekits, RVS remleidingen en remolie. Ook volledige “big brake” remkits zijn verkrijgbaar, voor zowel straat- als circuitgebruik.De lijst met toepassingen voor straatauto’s heeft meer dan 4.500 items, terwijl de racecatalogus meer dan twintig verschillende remklauwen en honderd soorten remschijven voor allerlei soorten raceauto’s bevat.U kunt bij de remschijven uit diverse types kiezen, tevens met de remblokken zijn er diverse compounds leverbaar naar gelang het gebruik van de auto. Kleine aantallen en/of systemen op maat kunnen op afspraak voor bijna elk voertuig speciaal worden vervaardigd.

Meer informatie
Heeft u vragen over de Tarox producten of over de andere merken die wij voeren? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en prijzen! Bel met 0183 – 35 24 27 of vul het contactformulier in.