DGM Tuning is uw specialist op het gebied van xenon verlichting en led verlichting. Wij zijn officieel dealer van Pilot verlichting voor auto’s en motoren.

Xenonverlichting is een goed, duurzaam alternatief voor halogeenverlichting: lager energieverbruik, hogere lichtopbrengst en een langere levensduur zijn slechts enkele van de voordelen van xenonverlichting. Pilot xenonkits zijn standaard leverbaar in vele fittingen en kleurtemperaturen. Wij adviseren u graag!

Pilot biedt:

  • Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
  • 2 jaar no-nonsense garantie, ook op de lamp
  • Storingsvrije xenonverlichting (ook voor CAN-bus/lichtcontrole)
  • Eenvoudig te monteren producten
  • Een uitgebreid assortiment

Naast xenon heeft Pilot ook een ruim assortiment ledverlichting, voor voertuigen zonder en met CAN-bus. Ledverlichting maakt de uitstraling compleet. De verlichting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in alle gangbare fittingsoorten, zoals H-serie, steek- en bajonetfitting, maar ook als dagrijverlichting. Uiteraard krijg je ook op de ledverlichting standaard 2 jaar garantie.

Pilot verlichting

Voor vragen of een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via T 0183-352427 of E magazijn@degrootautoservice.nl of johan@degrootautoservice.nl