Pasklaar voor huidige Volkswagen Golf 7, Polo en Skoda Octavia zonder navigatie/infotainment systeem. Mooi OE look infotainment systeem dat perfect past in het dashboard (auto specifiek). Zeer uitgebreide functies en mogelijkheden, bediening via stem, knoppen op stuurwiel of via touchscreen. Smartphone connectiviteit via Apple CarPlay of Android auto. Originele weergave van parkeersensoren, boordcomputer functies en behoud van originele USB poort, indien aanwezig.

Diverse kleuren mogelijk voor de VW Golf 7 met betrekking tot dashboard kleur. Uitgerust met een RDS FM/AM tuner en digitale DAB/DAB+ radio-tuner en uiteraard Bluetooth connectiviteit. Optioneel kan er een CD/DVD speler aangesloten worden, met dual zone functie zodat u gescheiden voor en achter in de auto muziek of films kunt kijken. Tevens is integratie van de originele achteruitrijcamera mogelijk of inbouw van een camera achteraf met weergave op het infotainment systeem.

Prijs inclusief inbouw:  € 1399,- incl btw.

Neem voor meer informatie en een passend advies gerust contact met ons op!