BEARLOCK BEVEILIGINGSSYSTEMEN

DGM Tuning is officieel dealer van BearLock®

BearLock® staat voor mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de beste auto-beveiligingssystemen. Het is onderhouds- en storingsvrij en extreem betrouwbaar.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot® zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie.

Het BearLock systeem is eenvoudig en snel in gebruik. De auto word in de achteruit versnelling geparkeerd, en door middel van een pin-blokkering met sleutelslot word de versnelling geblokkeerd waardoor het voertuig niet meer van zijn plaats is te krijgen. Dit is een bewezen en zeer effectief systeem om autodiefstal te voorkomen,uw auto blijft op zijn plaats staan.

Een BearLock systeem kost aanzienlijk minder dan een akoestisch alarmsysteem en is bovendien effectiever en storingsvrij!